Produse Meniu

Parchet laminat EGGER EPL049 Stejar Corton natur

Preţ:
64,99 Lei (54,61 Lei + TVA)
Model: EPL049
Cod articol producător: EPL049
Rating mediu: Fără rating
Stoc: În stoc
Producător: EGGER

Descriere

Parchet laminat EGGER EPL049 Stejar Corton natur
 
Stejar Corton natur este un decor laminat modern, cu aspect de stejar, cu pori albi puternici.
 
Pardoseala laminată Egger PRO este de înaltă calitate, în tendințe și ecologică. Datorită aspectului animat de stejar, de culoare gri, pardoseala are un efect modern și este ideală pentru amenajarea clasică a spațiilor de locuit. Plăcile lungi de pardoseală au un efect plăcut în spații mari. Pardoseala laminată PRO se poate utiliza în diverse moduri în toate spațiile de locuit și comerciale cu utilizare normală precum birouri și magazine. Această pardoseală poate fi montată flotant cu sistemul clic fără adeziv UNI fit!. Apelând la montaj profesionist, veți avea pardoseli frumoase pe termen lung!
 
DIODA GROUP, cu o experienta de peste 26 de ani in piata romaneasca face eforturi permanente pentru a va oferi cele mai bune produse. Avem o gama de produse la preturi speciale pe tot parcursul anului ce pot fi comandate usor prin intermediul site-ul nostru www.diodagroup.ro, dar si telefonic 0248722479. Un coleg dinte noi va sta mereu la dispozitia dumneavoastra pentru orice intrebare in legatura cu produsele noastre. 
     Fotografia are caracter informativ. Toate produsele sunt valabile in limita stocului. Facem zilnic eforturi sa va oferim cele mai mici preturi de pe piata.

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Scrieţi o recenzieNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil