Despre noi

Experienta
Cu o experienta de peste 26 de ani de piata romaneasca de electrice DIODA a reusit sa mentina acelasi standard ridicat, gasind in permanenta resursele necesare pentru inovatie in ofertele sale. Asigurăm toate resursele necesare, inclusiv instruirea și pregătirea continuă a personalului, pentru dezvoltarea competențelor profesionale și a abilităților de a oferi servicii de cea mai bună calitate. Satisfacerea cerințelor clienților reprezintă misiunea noastră principală. Le ascultăm dorințele și le oferim cele mai potrivite soluții, în condiții de maximă seriozitate și responsabilitate. Urmărim îmbunătățirea continuă a performanțelor și a calității serviciilor oferite, pe baza observațiilor și a sesizărilor clienților.

Creativitate
DIODA s-a angajat sa comercializeze , sa implementeze si sa dezvolte produse inovative. De asemenea DIODA si-a propus sa prezinte partenerilor solutii creative in domeniul electric, sanitar, utilaje si scule, textile si mochete astfel implementand mereu tehnologii de ultima generatie. Ne straduim sa extindem si sa dezvoltam gama produselor strategice: -gama de becuri -gama de prelungitoare/ distribuitoare -gama tehnicii de incalzire (panouri radiante infrarosu) -gama tehnicii de iluminat (paneluri led,becuri si proiectoare, iluminat decorativ; felinare, ghirlande, lasere) Produse noi din tehnica de sonorizare: -multimedia pentru autovehicule , pentru casa si birouri.

Service-ul
DIODA asigura in permanenta cu seriozitate si profesionalism consultant si consiliere tehnica. Service-ul perfect este o promisiune fata de client si incepe prin livrarea gratuita a produselor catre beneficiar. Montajul profesional si mentenanta instalatiilor livrate. 

Logistica
Cu o suprafata de peste 5000mp depozitele DIODA permit stocarea si organizarea celor peste 10000 de produse comercializate.

Livrare
Satisfacerea clientilor este o preocupare principal, astfel ca de la comanda pana la livrare timpul s-a scurtat foarte mult.